Kampsport

Ungdomsträning

Kampsport, 10-12 år

– Veckokursen är på Söndagar kl 10.00-11.00
– Endast 1495:- för 14 tillfällen. Boka nu >>
– Instruktör Johan Svensson

Kampsport är en allsidig träningsform som ger kondition, styrka och smidighet. Den bygger också upp självförtroende och lär ut ödmjukhet samt disciplin.


 

Denna träning syftar till att ge en introduktion i kampsportens spännande värld oavsett vilken förkunskap du har. Tillsammans går vi igenom flera olika kampsporter, deras särdrag, tävlingsformer och deras former för självförsvar. Merparten av träningen utgår från den koreanska kampsporten taekwondo då vår instruktör har tränat detta mest.

Kampsport är en inkluderande och allsidig träningsform som ger kondition, styrka och smidighet. Den bygger också upp självförtroende och lär ut ödmjukhet samt disciplin.

Träningen leds av Johan Svensson som har 30 års erfarenhet av kampsport. Han har tränat judo, boxning, kickboxning, hapkido och taekwondo. Han är utbildad instruktör och har lång erfarenhet av att träna barn på alla nivåer.

Man kan träna i shorts eller långa träningsbyxor, kort- eller långärmad tröja. Kläder med blixtlås, långa snören och en massa knappar bör undvikas. Även om det fungerar att träna med skor (gymnastikskor för inomhusbruk) så bör man vara barfota.

 

Försäkring

Självklart har vi ansvarsförsäkring men vid ett olycksfall är det alltid bäst att ditt barn är olycksfallsförsäkrad.

Kontakt

Kockum Fritid, Health & Training Academy!
Direkt gym: tel 040-30 40 87
Reception: 040-30 40 80
E-post: hta@hta.se

 

FrågorBoka plats