Puls & Fitness

Kostnadsfritt kombikort (gym & gruppträning) under hela träningsperioden.

Puls & Fitness

Vi söker dig som vill förbättra din form under 5 härliga veckor!

– Kursen pågår 22/5-21/6
Endast 995:- för tio tillfällen inkl. kombipaket under hela träningsperioden.
– Tisdagar & Torsdagar 18.00-18.45 med den personliga tränaren Madleine.

Boka nu >>


Vill du krydda din träning och samtidigt nå dina mål?
Puls och Fitness är både bred och komplett där tillsammans med din Personliga Tränare samt andra deltagare peppas till resultat.
Din tränare vägleder och tillsammans med vår puls monitor kan vi säkerställa din träning. Programmet hjälper dig med målen samt ger dig en fysisk beredskapsplan för din vardag. Passar alla individer, då din PT skalar och anpassar träning så både olympiska atleter och nybörjare kan köra ihop.
Träningsupplägg?
Vi tränar två pass i veckan och varje pass har ett fokus, t. ex. allt från benböj, roddteknik eller hur du jobbar med puls. Tillsammans i grupp (max 12st) kommer vi lära oss träningsteknik och genomföra högintensiva och effektiva pass där din PT hjälper dig utvecklas.
Träningen genomförs på tisdagar och torsdagar kl. 18:00 och 45 min framåt. Första och sista passet är en timme för information och utvärdering. Du startar hela resan med INBodyMätning och får svara på frågeformulär som ligger som grund för din utveckling.
Kursdatum och Information om egna pulsband

Kursen börjar tisdagen den 22:e maj kl. 18.00, med en InBodyMätning. InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. Du kommer även att få svara på ett frågeformulär, för att skapa de bästa förutsättningarna för din träning och resultat.
Kursen är två gånger i veckan, på tisdagar och torsdagar 18.00-18.45 under fem veckor. PTn kommer under kursens gång se till så att just du kommer i bättre form än innan starten, genom att både bygga muskler, förbränna fett och pusha dig till nya nivåer med träningen.
Sista kurs gången, som är den 21:e juni kommer ytterligare en InBodyMätning att göras. Detta för att du ska kunna se de förändringar som hänt i kroppen, under dessa fem veckor.
När det gäller pulsband, har du möjlighet att låna av oss under passen. Men om du eventuellt har ett eget pulsband, och vill använda det så tänk på att inte alla pulsband fungerar.
Följande pulsband
som är kompatibla med systemet: Polar H10 och H7, Garmin Premium Heart Rate Monitor, Garmin HRM-TRI, MYZONE-MZ-3, Scosche RHYTHM+ och Wahoo TICKR. Andra märken kan vara kompatibla, men behöver testas före passet för att säkerställa kompatibilitet.

Lite information om Madleine som leder dig genom denna kurs:

Madleine är licensierad Personlig tränare, Kostrådgivare samt kickboxningsinstruktör. Hon har ett stort intresse av att jobba med kroppen, både sin egen och kundens. Mottot är “personlig träning som ger resultat”, och hon anpassar alltid sina pass efter kundens mål och möjligheter. Att röra sig i vardagen kombinerat med träning ser hon som nyckeln till att må bättre, och att må kroppsligt bra gör det enklare att må psykiskt bra.

– Att få se människor som kommer vidare, som når sina mål, är min motivation. Träning är för mig otroligt många olika saker. Det är kul att prova på nya saker. Träning skall vara roligt säger Madleine som själv kört allt ifrån Malmöflickorna till Toughest och Thai boxingscamp’s i Thailand.

Försäkring

Självklart har vi ansvarsförsäkring men vid ett olycksfall är det alltid bäst att vara olycksfallsförsäkrad.