Utvecklingsprogram

Utvecklingsprogram för 99 kr

För att lyckas med din träning krävs både variation och kreativitet. Därför vill vi hjälpa dig som tränar i gymmet med dessa bitar och erbjuder därför våra medlemmar möjligheten att investera i ett utvecklande träningsprogram för att få nya stimulerande övningar att utgå ifrån.

Fördelar

  • Inspiration på nya övningar anpassat utifrån ditt tidigare program som du t.ex. fick vid introduktionen
  • Möjlighet att ta ytterligare steg i sin träningsutveckling
  • Kvitto på att du gör rätt övningar för önskat resultat

Intresserad?
Då bokar du en tid hos gympersonalen och betalning sker direkt i receptionen på entréplan.

Denna möjlighet kräver endast en sparsam investering på 99 kr där du får möjlighet att utveckla din träning. För att öka förutsättningarna för våra medlemmars personliga träningsutveckling erbjuder vi möjligheten till förnyat program tredje månad.

Allt för att du skall nå dina mål. Har du ytterligare funderingar kring din träning är du alltid välkommen att kontakta någon av våra populära personliga tränare.

I våra olika gympaket och kombipaket får du en rad förmåner tack vare att förmånskortet ingår men också en gratis introduktion på gymmet. Nu har Kockum Fritid, Health & Training Academy tagit fram detta utvecklingsprogram för endast 99 kr.

Varför?

Vi vill att du utvecklar din träning och får nya mål att nå. Du köper ditt utvecklingsprogram enkelt var tredje månad i receptionen på nedre plan. Efter det bokar du in ditt personliga möte hos personalen på gymet.


Försäkring

All träning sker på eget ansvar.
Självklart har vi ansvarsförsäkring men vid ett olycksfall är bäst att vara olycksfallsförsäkrad.

Kontakt

Kockum Fritid, Health & Training Academy!
Direkt gym: tel 040-30 40 87
Reception: 040-30 40 80
E-post: hta@hta.se
Hemsida: hta.se