Sommarträning för barn och ungdomar

Det finns en rad fördelar med att aktivera sina barn under sommarlovet, de barn som är fysiskt aktiva som barn tenderar att vara mer aktiva när de blir äldre. De får också bättre självförtroende och humör generellt. I sommar kommer vi därför att fortsätta med våra populära klasser parkour och cheerleading. Klasserna passar alla barn och det finns både nybörjar- och fortsättningskurser.

Lite information om våra klasser:

Parkour för nybörjare, från 8 år

För er som är nya till Parkour eller känner att ni vill lära er kullerbyttan ordentligt och diverse tekniker så är detta den perfekta chansen! Här är pedagogiken viktigast för att alla ska lära sig rörelser korrekt, med en intressant träning och mycket skoj kommer detta bli ett riktigt roligt alternativ!

Parkour fortsättning, från 8 år

Här vill du fortsätta att utvecklas, lära dig nya tekniker men även finslipa det vi övat på innan. Vi sätter målet på att lära oss tekniker så att muskelminnet kickar in och låter oss utöva dessa tekniker naturligt! För dig som tränat Parkour tidigare och inte är ny till konceptet passar den här klassen perfekt!

Cheerleading, 8-12 år

Cheerleading är en allsidig sport för både killar och tjejer. Ett stort fokus ligger på entusiasm, energi och glädje som är en stor del av denna aktivitet. Rörelserna kommer att vara allt från hopp till lyft.

Dagar och tider kommer inom kort, håll utkik på vår hemsida!