Träning med vänner är roligare

Följ med Lise-Lott och Madleine på en unik träningsresa till Spanien 27-31 mars 2019!

Innan vårvärmen kommer till Sverige, åker vi ner till det härliga klimatet i södra Spanien. Vi har valt att åka i slutet av mars. Denna månad är vanligtvis en bra månad med behagliga temperatur kring 15-20 grader. I Altea väntar långa stränder och ett bra hotell. En vecka fylld med motion, spännande vandringar, bra mat och vin, sociala sammankomster och avkoppling. Vi bor i det nyrenoverade hotellet Cap Negret 4****, som ligger strax nere vid stranden, har en stor pool, alla bekvämligheter och topp service.

Vem passar den här resan för?
Denna resa är lämplig för alla som gillar att kombinera träning med semester. Du kan också se det som en kickstart inför den kommande sommaren. Det ingår två härliga träningspass i utomhus miljö varje dag med våra mycket duktiga tränare från Healh & Training Academy.
Under resan finns det också möjlighet för individuell träning med personlig tränare (mot tillägg på plats).

Hotel Cap Negret 4 ****
Vi bor på stiliga Hotel Cap Negret 4 ****. Inför säsongen 2018 renoverades hela hotellet. Alla faciliteter finns tillgängliga: en stor trädgård där vi kan breda ut oss, ett bra poolområde, eget gym, ett underbart kök och en lång strand precis utanför hotellet!

Allt är tillrättalagt för goda upplevelser och en spännande aktivitetsvecka!

Informationsmöte kommer att hållas den 23:e januari kl. 18.30 på Kockum Fritid (Västra Varvsgatan 8).
Vi ses där!

Boka informationsmöte om träningsresan

Läs mer och boka