Kockum Fritid app

Vill du träna hemma? Du hittar appen där appar finns!

Ladda ner vår Kockum Fritid app, den med gula dekaler för nya upplevelser i din träning!

Hur gör jag?
1. Börja med att ladda ned appen, där appar finns. Appen heter Kockum Fritid (den med gula dekaler).
2. Skapa ett kostnadsfritt mywellnes konto. Har du redan ett konto, tryck på Fortsätt med e-post och logga in.
3. Träna hemma med olika träningspass i appen.

På våra nya konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner kan du t ex springa i realtid på vår skärm på löpbanden, där du rör dig framåt precis som i verkligheten. Du kan även logga in när du skall träna på någon av våra nya styrketräningsmaskiner för att spara vikten du tränar på. Spelar du badminton eller simmar, samlar du också MOVEs i appen och kan tävla mot dina vänner, i olika utmaningar.

Appen kommer bli ett motiverande och roligt redskap där du som medlem på Kockum Fritid kan registrera din träning, sätta upp nya mål och delta i spännande utmaningar. Du kommer kunna registrera din träning oavsett om du tränar på våra klasser, kör i gymmet, simmar eller tränar utomhus. Även din träning i t ex Runkeeper omvandlas till MOVEs, direkt i appen.

Vi är övertygade om att detta redskap kommer att hjälpa dig med att lyckas med träningen året om, oavsett var du är!

Hur mäter jag min träning med MYWELLNESS CLOUD?

Det du gör är att du går in på Mywellness cloud och därigenom skapar dig ett kostnadsfritt konto. Med denna metod kopplas du automatiskt till Kockum Fritid och våra nya konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner på gymmet. Be gärna gympersonalen visa dig vid nästa träning.

ANVÄNDNING AV APPEN I GYMMET OCH PÅ PASS ELLER HEMIFRÅN

Våra konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner är skapade för att ge en fantastisk upplevelse i samband med appen.
För det första, kommer all din aktivitet att registreras om du är inloggad.
För det andra, finns det många möjligheter att göra konditions- och styrketränings program, för en roligare upplevelse med hjälp av olika appar.
För det tredje, varför inte återuppleva dina löprundor på skärmen, gå igenom olika landskap via Outdoor appen på konditionsmaskinerna till exempel. Använd dig av olika applikationer för att fördriva tiden.

Träna hemifrån?
Med Kockum Fritid appen, kommer du att kunna ta del av ett stort utbud av olika träningspass utöver våra egna klasser. I vår app via länken “Klasser på begäran” kan du välja att träna ännu fler pass. Allt du behöver göra är att välj ett pass och starta igång det. Du väljer själv vilken enhet, för att se passet som passar dig bäst.

Skapa Mywellness Cloud konto