Gymnastik

Barn & Ungdomsträning

Gymnastik, 5-6 och 6-7 år

– Veckokursen är på måndagar kl. 16.45-17.35 (5-6år) eller 17.45-18.35 (6-7år).
– Gymnastiken pågår 23/8 – 29/11
– Endast 1495:- för 14 tillfällen. Boka nu >>

Gymnastik är en sport som bygger på olika akrobatiska övningar och kräver en kombination av styrka, flexibilitet och god kroppsuppfattning.


Vi erbjuder ditt barn nya möjligheter till att utvecklas inom motorik, rörelse och lek. Vi önskar likaså att vi kan ge ditt barn en “självförtroendeboost” genom att på ett roligt och lekfullt sätt träna tillsammans i grupp där den personliga utvecklingen är lika viktig som förmågan till samarbete. Inom ett varierat utbud av gymnastik, hinderbanor och smidighetsövningar tränar vi upp styrka, balans och motorik.

Våra utbildade instruktörer leder och uppmuntrar barn genom glädje och trygghet samt anpassar upplägget så att övningarna passar alla oavsett nivå. Målet med kursen är att barnen utifrån sina egna förutsättningar ska utvecklas och utmanas på en individuell nivå samt få större förståelse för kursens olika tekniker. Vi kommer att lägga fokus på den personliga utvecklingen främst inom fysik och motorik. Vi tror på god hälsa och välbefinnande genom rörelse, gemenskap och personlig utveckling.

Kända moment inom området gymnastik

Kullerbyttor, hjulningar, rondater, handvolter och handstående.

Försäkring

Självklart har vi ansvarsförsäkring men vid ett olycksfall är det alltid bäst att ditt barn är olycksfallsförsäkrad.

KONTAKT

Har ni frågor eller funderingar samt om ni önskar kontakt så hör gärna
av er till oss på bokning@kockumfritid.se

FrågorBoka plats