Nya anpassningar från den 23 november, för minskad smittspridning!

Vi kommer tillfälligt stänga ner vår simhall, ytterligare begränsa antalet platser på gruppträning och spinning samt tillfälligt stänga ner för bastubad.

Tillsammans tar vi oss igenom och ställer om!

Folkhälsomyndigheten och Regeringen uppmanar alla att inte vistas i icke nödvändiga inomhusmiljöer som tex butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym, då att vi alla måste ta vårt ansvar. Folkhälsan har lyfts fram som en viktig del under pandemin och måste även framöver prioriteras.

Simhallen kommer att stängas tillfälligt för allmänheten från den 23/11!

Vi kommer som ett led i detta stänga ner vår simhall för allmänheten tillfälligt, begränsa ytterligare antalet platser på gruppträning och spinning samt tillfälligt stänga ner för bastubad.

Vi strävar efter att göra den träning som genomförs i anläggningen så säker det bara går. Men i slutändan är det bara du som besökare, som kan genom att visa respekt för dina träningsvänner se till att varje besök blir så säkert som möjligt.

Under denna svåra tid jobbar vi intensivt med att skapa säkra besök och kommer inom kort kunna erbjuda våra gruppträningsklasser live via vår app! Vi erbjuder redan nu massor med träningspass genom vår App / My Wellness hur du hittar dessa kan du läsa om under My Wellness på vår hemsida. Besök oss bara när du verkligen behöver!

Ni har redan visat på en fantastisk förmåga till anpassning och det måste ni fortsätta att göra.
Det är samtidigt viktigt att duscha och byta om hemma eller på arbetet för och minska trängseln i omklädningsrummen.
Kan vi inte säkerställa bra avstånd i omklädningsrummen kommer vi att tvingas stänga dessa så att vi inte bidrar till ytterligare smittspridning.

Som alltid gäller – tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk.

Vi uppdaterar regelbundet med information på vår hemsida samt i sociala medier. Följ oss där!

Kockum Fritid är inte en kommunal verksamhet som finansieras av skattemedel.
Vi är en stiftelse med begränsade resurser.

Vi behöver därför dig som kund till oss för att kunna ta vår verksamhet framåt när vi kommit genom denna pandemi, vi är därför beroende av ditt stöd även om du inte just nu kan besöka oss. En kanske mindre summa i månaden för dig men för oss gör den hela skillnaden. Vi vill därför be dig att så långt det är möjligt fortsätta stödja oss i dessa tuffa tider för att inte riskera Stiftelsens fortsatta utveckling.
Vi vill finnas kvar för dig!

Var rädd om dig och håll avståndet så kommer det och gå bra!
Stort tack på förhand
Stiftelsen Kockum Fritid