Öppet, med nya anpassningar!

Vi har öppet men anpassar oss!

Fr.om. den 10:e januari 2021 kom det nya föreskrifter och pandemilagen trädde i kraft. I nuläget är där färre människor på gymmet allmänt och du kan kontrollera via vår hemsida under fliken POPULÄRA BESÖKSTIDER, för att se hur mycket eller lite medlemmar som tränar just nu.

VAD GÖR STIFTELSEN KOCKUM FRITID MED ANLEDNING AV PANDEMILAGEN?
Vi fortsätter att hålla öppet och anpassar verksamheten ytterligare, med kraftfullare begränsningar och åtgärder. I alla utrymmen kommer vi att minska antalet platser för att säkerställa att du skall ha ett utrymme om minst 10 kvadratmeter. Vi förstärker också skyltning runt om i huset. Vi följer utvecklingen noga och är redo att snabbt göra fler åtgärder.

Vi på Stiftelsen Kockum Fritid har genomfört en rad olika åtgärder för att minska smittspridningen, dessa åtgärder måste vi hjälpas åt att upprätthålla.

– I gymmet har vi avgränsat zoner med tydliga markeringar hur många personer som får vara inom avgränsningarna, tex fria vikter, cardiodelen osv. Stängt ner vissa konditionsmaskiner för att säkerställa avstånd.
– Vi har sänkt antalet deltagare till våra gruppträningspass till 30. För att på så sätt säkerställa att alla på passet har 10 kvadratmeter var, salarna är på 500 kvadratmeter var.
– Har tillfälligt flyttat våra cykel klasser (spinning, sprint och RPM) till hörsalen, då denna sal väl uppfyller 10 kvadratmeter per deltagare.
– Minskat ner på sittutrymmen för att undvika folksamlingar.
– Simhallen och bastun är stängda tillsvidare.
– Vi vill att ni byter om hemma, för att inte trängsel skall uppstå i våra omklädningsrum. I våra omklädningsrum får det vistas max två personer samtidigt.

Länsstyrelsen följer upp att lagen efterlevs och den aktör som missköter sig kan tvingas stänga. Detta är något vi absolut inte vill, vi vill finnas kvar för dig. Därför är det mycket viktigt att vi följer och hjälps åt.

Vi på Stiftelsen Kockum Fritid är mycket tacksamma över att ni som besökare, är med och hjälper oss i denna speciella och märkliga tid.

Nu fortsätter vi att träna säkert, genom att hålla avstånd och tvätta av utrustning efter oss. Respektera de nya riktlinjerna på varje angiven yta i anläggningen, välj tider att träna på då vi har mindre beläggning samt stanna hemma vid minsta symptom.

TVÄTTA HÄNDERNA OCH VAR RÄDDA OM ER!

FrågorPopulära besökstider