Spinning

Våra spinningpass har härlig intensitet där du effektivt ökar din kondition och uthållighet.

Spinning har till skillnad från LESMILLS RPM™ blivit koreograferad av “din instruktör”.
Våra instruktörerna har, liksom alla RPM™-instruktörer gått en utbildning för att kunna skapa en klass. Instruktören bestämmer själv upplägget och målet med klassen är baserat på längden av passet.
Våra spinningklasser är uppdelade i klasser om 30´, 45, 50´, 60´ & 70´ min. Generellt sätt har alla våra spinningpass härlig intensitet där du effektivt ökar din kondition och uthållighet samtidigt som du ökar din styrka i benen.

Hög förbränning får du på köpet, pepping när det behövs och fokus på spinningteknik och motstånd. Allt med individuellt motstånd.

Passar för dig som vill

  • Öka kondition/förbränning.
  • Utveckla din spinningteknik.
  • Köra ett pass där inga förkunskaper behövs.

Spinning 30´

En kort effektiv spinningklass som du kan kombinera med CX Works om du vill. Den innehåller en snabbt pulshöjande uppvärmning följt av 8 min Tabata intervaller och 12 min HIIT intervaller. Vi avslutar med nedvarvning och stretch. Klassen passar både dig som söker en rejäl utmaning och dig som är ny spinningcyklist!
30 minuter inkl. nedvarvning och strech.

Spinning 45´

Ett spinningpass med härlig intensitet där du effektivt ökar din kondition och uthållighet samtidigt som du ökar din styrka i benen. Hög förbränning får du på köpet. Pepping när det behövs och fokus på spinningteknik och motstånd. Ett pass fyllt av kämparglädje!
45 minuter inkl. nedvarvning och strech.

Spinning 50´

Ett spinningpass med härlig intensitet där du effektivt ökar din kondition och uthållighet samtidigt som du ökar din styrka i benen. Hög förbränning får du på köpet. Pepping när det behövs och fokus på spinningteknik och motstånd. Ett pass fyllt av kämparglädje!
50 minuter inkl. nedvarvning och strech.

Spinning 60´

Spinning 60 Ett spinning pass med härlig intensitet där du effektivt ökar din kondition och uthållighet samtidigt som du ökar din styrka i benen. Hög förbränning får du på köpet. Pepping när det behövs och fokus på spinningteknik och motstånd. Ett pass fyllt av kämparglädje!
60 minuter inkl. nedvarvning och strech.

Spinning 70´

Spinning 70 min innehåller långa härliga uppförsbackar blandat med kortare raksträckor i snabbare tempo. Ett spinningpass med härlig intensitet där du effektivt ökar din kondition och uthållighet samtidigt som du ökar din styrka i benen. Hög förbränning får du på köpet. Pepping när det behövs och fokus på spinningteknik och motstånd. Ett pass fyllt av kämparglädje!
70 minuter inkl. nedvarvning och stretch.

Försäkring

All träning sker på eget ansvar.
Självklart har vi ansvarsförsäkring men vid ett olycksfall är bäst att vara olycksfallsförsäkrad.

Boka spinningcykel