TEAMBEATS™

Vi har byggt om en av del av gymmet till funktionell träning, till dig som är gymkund.

TEAMBEATS™

Köp ditt träningspaket nu >>

TEAMBEATS™ – pulsövervakad gruppträning för gym- & kombipaketskunder

För våra gym- & kombipaketskunder styr tränaren passet genom att bestämma tiden och musiken, vilket ger dig en motiverande teamkänsla i gruppen. Tränaren maximerar din träningsupplevelse genom att ställa in intervalltid, nedräkning och vilotid, liknade Hiit-klass och Tabata-intervall.  Klockan på storbildsskärmen visar tydligt hur lång tid som återstår av respektive intervall.

– Vill du som gruppträningskund även vara med på våra med på våra TEAMBEATS™-klasser? Uppgradera då ditt gruppträningspaket till ett kombipaket i receptionen. Eller styckvis 75:-/klass.

Vi har totalförändrat en del av gymet till en athletic performance avdelning med storbilds-TV, grymt ljud och headset till våra instruktörer.

Du bokar din plats som ett vanligt gruppträningspass, se schema och boka här >> 

Här tränar du med vår senaste utrustning;
Technogym Omnia™/SkillRow™/SkillMill™, Assault Airbike, Concept2 SkiErg, (stakmaskin) olika stänger med vikter samt matta för funktionell träning.

Vill du samla MOVEs?

  1. Köp ditt träningspaket >>
  2. Skapa ett kostnadsfritt konto på Mywellness Cloud >>
  3. Börja samla MOVEs och mät din träning på vår utrustning.

Snart kommer du kunna köpa ett pulsband av oss med bluetooth-anslutning, då kan du mäta och spara all din träning. Du kan tävla i MOVEs mot dina vänner eller i delta i våra utmaningar på Kockum Fritid. Pulsbandet kommer du kunna köpa efter årsskiftet via oss. TEAMBEATS™ kräver ett pulsband som du kan låna (endast puls i realtid.)

3D-film på TEAMBEATS-rummet på gymmet.

En bild säger mer än tusen ord. Se därför filmen:

UNITY™- precis som en surfplatta

Nästan all vår nya utrustning har den nya skärmen: UNITY™. Den är lika intuitiv och enkel att använda som en vanlig surfplatta, men erbjuder en mer personlig träning och mängder av träningsprogram. Virtuell träning och underhållningsmöjligheter via Internet, TV, Netflix, spel mm.

På ditt Mywellness konto kan du samla din favoritunderhållning, dina sociala nätverk, TV/radiokanaler och andra favoritappar. Delta i våra utmaningar och analysera din träning. UNITY ™ har en snygg och attraktiv grafisk design, skapad för att ge en tydlig överblick över innehållet. Du kan även använda din iPhone eller iPod för att lyssna på din favoritmusik eller ansluta USB-enheten medan du tränar.

Skapa Mywellness Cloud