Börja träna på Kockum Fritid

Just nu har Kockum Fritid ”all time high” i antalet medlemmar. Inte så konstigt kanske eftersom vår anläggning är en av södra Sveriges mest moderna gym. Våra maskiner och utrustning är det absolut senaste från träningsvärlden och representerar den absolut senaste tekniken. Väldigt uppskattat av de som tränar hos oss på Kockum Fritid men kanske svårt att förstå för den som aldrig besökt oss. Vi passade på att intervjua en av våra senaste medlemmar Linus Holmgren kring hur han upplevde att träna hos oss för första gången.

Vad visste du om Kockum Fritid innan du kom hit?
-Jag trodde att jag visste ganska mycket, men blev ändå förvånad över hur stor och fin träningsanläggning det är. Det finns ju egentligen allt man kan önska sig.

Hur enkelt var det att bli medlem?
Det var bara att gå till receptionen rakt in vid huvudingången och anmälde mig där. Några snabba uppgifter och fotografering så var jag igång. Smidigt med att ett kort som jag kan blippa när jag ska träna eller boka en klass. Det känns lätt att hålla reda på.

Vad gjorde mest intryck på dig med gymmet?
Hur moderna och fina maskinerna är. Allting känns nytt och fräscht och där finns många stationer så att man slipper att köa. I början kan man bli lite förvirrad när man inte riktigt hittat sin ”tur” på gymmet, men efter ett par gånger flöt allting på.

Vad är det bästa med att träna på Kockum Fritid?
Som sagt är maskinerna väldigt moderna och det går att titta på Netflix, Youtube m.m när man värmer upp som är ett stort plus. Det gör att man lätt kan köra 10 min extra kondition för att man vill se klart avsnittet. Sen tycker jag att omgivningarna är fina med utsikten över Öresund. Jag kan tänka mig att det är kanon på sommaren när man kan ta ett dopp efter passet.

Har du testat att följa din träning digitalt?
Inte än, men det är häftigt att se hur man kan följa sin träning i detalj via en skärm på varje maskin. Om man använder bänkpressmaskinen säger den till hur många kilo man lyft och hur mycket man ska vila mellan varje pass. Den lilla pricken man ska följa gör det hela mer utmanande. Jag tänker skapa mitt eget konto snart så att all data lagras så att jag kan gå tillbaka och se utvecklingen av min träning.

Något annat som är värt att nämna?
Generellt tycker jag att det är en väldigt fin anläggning med väldigt många olika träningsmöjligheter. Jag har svårt att tänka mig att man kan hitta något bättre i Malmö, med ett så brett utbud. Tröttnar man på gymmet kan man ju t.ex. simma, spela badminton eller köra ett gruppass. Sen tycker jag också att stämningen är väldigt trevlig.


Blogginlägg skrivet av.
Health & Training Academy
Läs blogginlägget på hta.se

Vi som driver gym gruppträning
Kockum Fritid, Health & Training Academy
Västra Varvsgatan 8
211 11 MALMÖ
Tel: 040-30 40 87
E-post: hta@hta.se