Effektivisera din dag

Effektivisera din dag genom att träna på morgonen eller lunchen

Räcker tiden inte till för träning på eftermiddagarna? Vi på HTA vet att det ibland kan vara svårt att få livspusslet att gå ihop och erbjuder därför både morgon- och lunchpass flera gånger i veckan. Genom att effektivisera din dag och lägga in träningen före eller under arbetsdagen får du tid över till allt annat som du också vill hinna med.

Ett fantastiskt sätt att komma igång på morgonen är att ta ett rejält träningspass. Det hjälper kroppen att komma igång och producera dopamin – kroppens glädjehormon. Morgonen är dessutom en bra tidpunkt att bränna fett eftersom kroppen är mer benägen att använda hullet som bränsle när du inte ätit på 8 timmar.

Gör morgonen till din egen tid, då inget annat pockar på din uppmärksamhet. Ställ klockan och ge dig en rivstart medan resten av familjen fortfarande sover.

Fem fördelar med att träna på morgonen:

1. Du tankar energi för resten av dagen och blir piggare
2. Du äter bättre
3. Ämnesomsättningen förbättras
4. Du får tid över till annat
5. Du kommer att sova bättre

Det finns inget bättre sätt att starta dagen om man vill känna sig piggare, mer fokuserad och gladare.

Tycker du att tanken på att stiga upp tidigare på morgonen känns alldeles för motigt, kan lunchträning vara ett bra alternativ. Du får du ett välkommet avbrott och bättre energi om du tar ett träningspass, istället för att sitta och hänga i lunchrummet. Lunchträning har blivit ett populärt träningsalternativ för många, inte minst för att det är trevligt att träna i dagsljus som gör att man känner sig piggare.

Några röster om lunchträning från våra kunder:

”Det här är ett bra break mitt på dagen, man rensar hjärnan. Och så känns det som att jag utnyttjar tiden bättre än om jag ska iväg på kvällen”

”Det här är toppen! Jag känner mig inte längre dåsig och trög efter lunchen. Dessutom tycker jag det är skönt att slippa gå ut på kvällen när det är mörkt. Och så har jag ju hela dagen fri efter det här!”

Vi erbjuder följande morgonklasser:

Tisdagar CX-WORX® kl. 06.30
Fredagar TABATA INTERVALL kl. 06.30

Vi erbjuder följande lunchklasser:

Måndagar BODYPUMP® kl. 12.00
Tisdagar SPINNING kl 12.00
Torsdagar CX-WORX® kl. 12.00
Fredagar BODYPUMP® kl. 12.00

 

Blogginlägg skrivet av.
Health & Training Academy
Läs blogginlägget på hta.se

Vi som driver gym gruppträning
Kockum Fritid, Health & Training Academy
Västra Varvsgatan 8
211 19 MALMÖ
Tel: 040-30 40 87
E-post: hta@hta.se