Federicas träningsberättelse

Ibland i livet är det så att mycket dyker upp på en gång och det kan kännas tungt att hänga med i takten. Lite så överväldigad och trött kände jag mig i slutet av förra året efter att ha startat eget.

Eftersom jag hade börjat att motionera gång på gång för att sedan strunta i det, blev nyårslöftet 2018 att påbörja en effektiv och hållbar träningsrutin.

Utomhusträning är ju bäst – tänkte jag. Jag skulle snabbt bli uttråkad på gymmet – brukade jag säga. Men året började inte riktigt som jag hade tänkt. I kylan och ovädret var det väldigt jobbigt att hålla mitt löfte och så fastnade jag oftast hemma, helt omotiverad och dessutom stressad.

Sen en dag mitt i januari fick jag ett prova-på kort på Kockum Fritid av en vän. “Ok, varför inte?” tänkte jag. Jag kan väl göra ett försök och testa några gruppträningspass.

Nu, sex månader efter att ha börjat, kan jag väl säga att det är det bästa som har hänt mig det här året!

Jag fick en riktig chans att lyckas med min träning och ständig hjälp hela vägen. Peppande musik, härlig stämning, sällskapet och en rad inspirerande instruktörer gör det lätt och roligt att komma igång och träna regelbundet, även de dagarna när man bara känner “Nej – inte idag”. Den enda man ska göra då är att ta sig dit. Väl på plats kan man räkna med att det kommer att gå bra!

Det är flera pass jag gillar men framför allt var det Body Pump som lockade. Man känner sig starkare och man ser starkare ut. Som Caroline brukar säga – vi orkar mer än vi tror! Inser man det, så kan man utmana sig själv lite mer varje dag, i och utanför gymmet.

Genom månaderna har Body Pump gett mig engagemang, träningsglädje och utveckling. Det har uppenbarligen förbättrat min vardag, helt enkelt. Tack Caroline och hela teamet för energin ni bjuder på!

– Federica


Blogginlägg skrivet av.
Health & Training Academy
Läs blogginlägget på hta.se

Vi som driver gym gruppträning
Kockum Fritid, Health & Training Academy
Västra Varvsgatan 8
211 11 MALMÖ
Tel: 040-30 40 87
E-post: hta@hta.se