VÄLKOMMEN PÅ JUBILEUMS EVENT!

Välkommen på JUBILEUMS EVENT lördagen den 23:e november!

En hel dag av olika träningsformer och föreläsningar med välkända träningsprofiler.
Denna dag passar alla och inga som helst förkunskaper krävs. Från kl 09.15 till kl 16.00 tränar och lyssnar vi oss igenom denna fartfyllda och spännande dag.

Kostnad
Varje träningspass eller föreläsning kostar 90 kr (för icke medlemmar) och 75 kr (för medlemmar).

Schemat för dagen är följande:

SOMA MOVE  med Linus kl. 09.15-10.15 eller 12.15-13.15 Boka här >>  
Var med på en kraftfull SOMA MOVE-klass där vi låter andningen leda oss genom flytande och oändliga rörelser som går att utföra både långsamt och högintensivt. Här inspireras du till att verkligen utmana dig själv på ett roligt sätt med egen kroppsvikt.
Klassen är ett bra alternativ för dig som tycker att traditionell yoga är för långsam.
Klassen passar för alla nivåer.

YOGA – FIRE & FLOW med Monica Björn kl. 10.30-11.30 eller 13.45-14.45 Boka här >>
Monikas signaturklass, en svettig vinyasa flow klass till musik, där du utmanas både fysiskt och mentalt oavsett om du är nybörjare
eller mer van yogi.
Klassen passar för alla nivåer.
Monika Björn har arbetat med träning och hälsa i över 20 år, både i Sverige och internationellt. Hon har varit yogalärare sedan slutet av 90-talet och är en av skaparna bakom flera framgångsrika koncept, bl.a. Hot MOJO® och Yoga for Athletes.

TABATA med Ida B Olsson kl. 10.30-11.30 Boka här >>
En svett och skrattfest utan dess like! Ida guidar dig igenom högintensiv intervallträning som får endorfinerna att kicka bakut! En klass för alla som är träningsglada och redo att ha svettparty!
Klassen passar för alla nivåer.
Ida är en gla o go PT, yogalärare, lifecoach och löpcoach. Ida vill förmedla balansen i hälsa och hoppas kunna inspirera till träningsglädje och inspiration till rörlighet.

WHAT ABOUT MMA med Peter Cederholm & Madeleine Vall Beijner kl. 12.15-13.15 Boka här >>
”What about MMA” är en klass som passar alla som vill ha en riktigt kul träningsupplevelse. Här provar vi på både fysisk och teknisk träning inom kampsport på ett roligt sätt. Vi utmanar vår kondition, koordination, snabbhet och ser till att du får en bra upplevelse på vägen. Här kommer du att få träna med en av Sveriges genom tiderna bästa kvinnliga Thaiboxare och en professionell MMA fighter. Denna klassen skapar glädje och en bra träning.
Klassen passar för alla nivåer.
Peter är Performance Coach från Scandinavian Top Team. Genom 30 år har han tränat allt från Thaiboxning, Bjj och MMA, där han även gjorde en professionell karriär. Peter har genom flera årtionden tränat allt från elitidrottare till företagsledare i hela Skandinavien i både fysisk och mental träning med stor framgång.
Madeleine har 5 SM-guld, 3 NM-guld, 2 EM-guld, 2 VM-brons och var rankad topp 3 i världen i Thaiboxning. Efter besked om hjärnskador så tvingades Madeleine lägga handskarna på hyllan. Lyckligtvis hade universum en plan B för henne och Hollywood hörde av sig för att ge henne en roll som amazonkrigare i filmen Wonderwoman. Idag jobbar hon som instruktör i kampsport, stuntskådis, modell, föreläsare och med säkerhetsuppdrag.

Föreläsning STARK GENOM KLIMAKTERIET med Monika Björn Boka här >>
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Stark genom klimakteriet är en föreläsning för aktiva kvinnor som vill ta makten över sin egen hälsa. En positiv föreläsning som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet. Senast Monika var på Kockum Fritid drog hon en publik på 300 personer och föreläsningen var enormt uppskattad.
Monika Björn har arbetat med träning och hälsa i över 20 år, både i Sverige och internationellt. Hon har varit yogalärare sedan slutet av 90-talet och är en av skaparna bakom flera framgångsrika koncept, bl.a. Hot MOJO® och Yoga for Athletes.

Föreläsning ”Andetaget” med Linus Johansson kl. 15.00-16.00 Boka här >>
I din kropp finns en outnyttjad resurs, ditt andetag. Du, precis som vi andra, tar vårt andetag föregivet. Men med ökad inskit och kunskap kan man förvandla det vanliga andetaget till något så mycket mer. Kom på en inspirerande workshop där du får lära dig mer om ditt andetag och hur du kan utnyttja det för att prestera bättre i rörelse. Teori blandas med praktik och du kommer ha många konkreta verktyg med dig att arbeta med i din rörelse och vardag.