Kundberättelse om personlig framgång

För något år sen gick jag från ett väldigt aktivt arbete till att sitta på en kontorsstol vilket resulterade i att jag gick upp 12 kg på ett år. Jag har många gånger försökt ta tag i min träning men av olika anledningar lagt av igen efter två till tre månader när jag inte sett något resultat.

Jag insåg att om jag skulle lyckas så behövde jag hjälp med både träning och kost.

I september 2017 träffade jag Madleine för första gången. Jag kände direkt att detta var rätt beslut så jag köpte ett paket med 20 PT-timmar. Två dagar senare hade jag mitt första träningspass med Madleine. Jag fick väga mig och vi mätte mina värden och gemensamt lade vi upp en plan.

Nu har vi träffats 19 gånger och jag ska avsluta med att mäta mig en sista gång. Men jag vet redan nu att jag nått mitt mål. De 12 kg är ett minne blott och jag känner mig fantastisk.

Men varför sluta där, nu sätter jag nya mål för att fortsätta hålla träningsmotivationen på topp. Toughest 2019 here I come!

Stort tack Madleine! Med din kunskap och ditt stöd klarade jag det.

– Petra


Blogginlägg skrivet av.
Health & Training Academy
Läs blogginlägget på hta.se

Vi som driver gym gruppträning
Kockum Fritid, Health & Training Academy
Västra Varvsgatan 8
211 11 MALMÖ
Tel: 040-30 40 87
E-post: hta@hta.se