Malmös populäraste gympa

På Kockum Fritid erbjuder vi Malmös populäraste gympa. Flera gånger i veckan ses en mängd deltagare för att träna och ha kul. Det kommer folk i alla åldrar men många är seniorer som vill ha en aktiv vardag som håller igång både kropp och knopp. Oftast är Lise-Lott Ljung instruktör. Hon har stor erfarenhet av seniorträning och vet hur man motiverar till rörelse oavsett vilka förutsättningar man har.

Lättgympa & gympa

Ett lätt konditionspass med härlig musik och mycket rörelseglädje. Med hjälp av enkla, effektiva rörelser tränar vi smidighet rörlighet, styrka, balans och hållning. Passet avslutas med avslappnande stretching. Gympa är en utveckling av lättgympan. Här ligger det primära fokuset på att förbättra både konditionen och styrkan. Passet innehåller en del rörelser med hopp, men det finns alltid alternativ. Precis som på lättgympan ingår det balans och rörlighetsmoment. Passet avslutas med stretch.

Röster om gympan

Karl-Åke Lundqvist: “Det mest positiva med gympan är att man får en ”genomträning” av kroppen. Vi sträcker, tänjer, tränar balans och höjer pulsen genom konditionsövningar. Det ingår även koordinationsträning. Detta sker med hjälp av anpassad musik och genomarbetade övningar. Man får även en gemensamhetskänsla eftersom vi är många som tränar samtidigt vid de pass som jag deltar i. Det känns kul att man träffas och småpratar med andra deltagare som gympar regelbundet. Lise-Lott är entusiasmerande och mycket kunnig. Allt sker med lagom ”peppning” av oss deltagare. Jag upplever att Lise-Lott har en genomtänkt tanke med de övningar hon introducerar. Jag är mycket nöjd med hennes arbetsinsats. Kunde inte vara bättre.”

Ingrid & Sven Falkman: “Gympa på Kockum Fritid är positivt för hela mig och min kropp. De olika rörelserna ger mina muskler en härlig omgång. Ett extra plus är att jag kan gympa tre gånger i veckan och två dagar i veckan kan jag välja bland två olika tider med två ledare med olika program. Toppen!”

“Lise-Lott är en av den bästa ledare jag haft under 8 år. Hon varierar ofta sitt program och det gör gympan mycket roligare. Hon ger mig en riktig genomkörare i mina muskler. Jag mår så bra och känner mig spänstig och vig trots min ålder.”

Majbritt Stjernrup: “Denna träningsform är hälsofrämjande och gör att jag känner mig starkare. Det är även kul och socialt vilket gjort att jag har fått många nya vänner!”


Blogginlägg skrivet av.
Health & Training Academy
Läs blogginlägget på hta.se

Vi som driver gym gruppträning
Kockum Fritid, Health & Training Academy
Västra Varvsgatan 8
211 11 MALMÖ
Tel: 040-30 40 87
E-post: hta@hta.se