Nylanserad hemsida!

Äntligen är vår nya hemsida klar.

För drygt ett år sedan började vi kika på vilka funktioner, utseende med framförallt hur en mobilanpassad/responsiv hemsida skulle fungera för oss.

Vår målgrupp är från 0-99 år men vår största målgrupp är mellan 30-40 år. Här ska både klockslag, bilder, texter m.m samarbeta i en snygg och smidig design som ska vara lätt att navigera i. Du ska snabbt kunna gå in på startsidan och få ut snabb information om t ex Receptionens Öppettider eller dagens gruppträningspass. Dagens Information finner du alltid på startsidan i det oreanga strecket. Där hittar du även “Avvikande Öppettider” och “Kommande 7 dagar“.

På sidan: “Kommande 7 dagar” hittar du alltid receptionen, gym, simhall, restaurang, sport-shopens öppettider samt våra gruppträningspass sju dagar framåt. Detta hämtas från vårt affärssystem och uppdateras så fort vi byter instruktör eller byter pass etc. Detta är vi mycket stolta över att kunna presentera på hemsidan.

En annan smart funktion är att du kan klicka på gruppträningspasset och komma direkt till vår bokningssida.

Responsiv hemsida

Vår hemsida är byggd på en WordPress plattform. Det innebär smidig och enkel redigering, samma utseende överallt men framförallt att den är responsive.
Det smarta med en responsiv sida är att på en större skärm (t ex. datorskärm) ser du hela breddens hemsida, menyer, bilder, annons på framsida etc.

menyrad

Däremot på en smartphone/tablet anpassas bredden till skärmen och hemsidan byggs på höjden. Allt som varit i bredd kommer nu staplas under varandra tills innehållet tar slut.

För att kunna se menyn och ta del av t. ex. simhall/gym dyker följande ikon upp, därifrån du kommer åt hela sidans undersidor.
menyknapp

Fotomodeller

Vi vill passa på att än en gång tacka alla kunder/deltagare/simskolebarn/vattengympakunder m fl som har ställt upp på bild för att få så perfekta bilder som möjligt.

Nästen alla våra bilder på hemsidan är tagna på Kockum Fritid i Malmö.
(Förutom: Bastubild, Parkering och massage)

Fotografer/bildredigering

Joakim Lloyd Raboff & Ola Hansson