Proteinrika mellanmål att ta med

Oavsett vilken tid på dagen du tränar är det viktigt att du får i dig proteiner och kolhydrater så att du kan prestera ditt bästa på varje pass. Vi vill tipsa om några mellanmål som du kan äta när som helst, mellanmålen kan med fördel också tas med i väskan så att du kan äta dem precis när det passar dig.

Nötter

Blanda olika sorters naturella nötter i en påse eller burk och lägg ner i väskan kvällen innan, smidigare blir det inte!

Frukt med kvarg

Skär ett par frukter i bitar (gärna olika sorter) och lägg i en liten burk, pressa lite citronsaft över. Ta med en burk med naturell kvarg och blanda ihop när du vill äta det.

Avokado med keso

Ta med dig en hel avokado och några matskedar keso i en liten burk. När det är dags för mellanmål skär du avokadon i två halvor och tar bort kärnan. Sedan lägger du keso på halvorna, klart!

Fullkornssmörgås med proteinrikt pålägg

Förbered en eller två skivor fullkornsbröd genom att bre på smör och något pålägg i form av kött eller ägg, toppa med paprika eller gurka. Detta kan göras samtidigt som du förbereder din frukost och sedan enkelt tas med.

Blogginlägg skrivet av.
Health & Training Academy
Läs blogginlägget på hta.se

Vi som driver gym gruppträning
Kockum Fritid, Health & Training Academy
Västra Varvsgatan 8
211 11 MALMÖ
Tel: 040-30 40 87
E-post: hta@hta.se