Prova en PT 28/1 – helt kostnadsfritt!

Prova en PT 28/1 – GRATIS!

Den 28:e januari kl. 16-20 har du chansen att träna med våra personliga tränare i gymmets alla lokaler, helt kostnadsfritt!

Hur är det att träna med en PT?
Gör jag rätt när jag knäböjer?
Kan min träning bli effektivare?
Vad är högintensiv träning och är det nått för mig?

Ja frågorna kring hur det är att träna med en PT kan vara många och frågorna kring träning över lag kan hålla en sysselsatt i dagar.
Nu låter vi dig testa en PT-träning helt gratis! Japp, du hörde helt rätt. Den 28:e januari kl. 16-20 bjuder vi på gratis träning med våra personliga tränare på Kockum Fritid.

Din tid bokar du i gymmet från och med den 21:e januari, fundera på vad du vill ha hjälp med. Sedan är det bara att packa träningsväskan och börja ladda inför en halvtimme helt dedikerad dig och din träning! Men du, det finns bara ett begränsat antal bokningsbara tider så skynda på att boka.

För vem: ALLA oavsett mål och ambition! Personlig träning har sitt namn av en anledning, just för att den är personlig. Det handlar om dig, dina mål och träning efter dina förutsättningar. Säg till i god tid innan vad du vill fokusera träningen på och om du har eventuella skador eller liknande som vi skall ha i åtanke.

Vad behöver jag ha med mig? Kom gärna ombytt då det blir en intensiv dag och det är inte säkert att vi hinner guida dig i lokalerna. Ha med vattenflaska om du vill dricka vatten.