Puls & Fitness

Puls & Fitness

Vi söker dig som vill komma iform!
Den perfekta kursen för att komma i toppform efter sommarens lata dagar!
Öppet för alla oavsett vilken form man är i!

– Kursen pågår 28/8-27/9
– Endast 1195:- för tio tillfällen inkl. kombipaket under hela träningsperioden och två kroppssammansättningsanalyser.
– Tisdagar & Torsdagar 18.00-18.45 med den personliga tränaren Madleine.

Boka nu >>

Vill du krydda din träning och samtidigt nå dina mål?
Puls och Fitness är både bred och komplett där tillsammans med din Personliga Tränare samt andra deltagare peppas till resultat.
Din tränare vägleder och tillsammans med vår puls monitor kan vi säkerställa din träning. Programmet hjälper dig med målen samt ger dig en fysisk beredskapsplan för din vardag. Passar alla individer, då din PT skalar och anpassar träning så både olympiska atleter och nybörjare kan köra ihop.

Träningsupplägg?
Vi tränar två pass i veckan och varje pass har ett fokus, t. ex. allt från benböj, roddteknik eller hur du jobbar med puls. Tillsammans i grupp (max 12st) kommer vi lära oss träningsteknik och genomföra högintensiva och effektiva pass där din PT hjälper dig utvecklas.
Träningen genomförs på tisdagar och torsdagar kl. 18:00 och 45 min framåt.

Mät din kroppssammansättning
InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. Dessutom med ett resultatvärde på nästintill 100%. Vågen tar hänsyn till bra muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar. Efter din andra analys kan du jämföra ditt resultat med den första, då du ser ditt tidigare resultat och på så sätt kan se din utveckling.

Kursdatum och Information om egna pulsband
Kursen börjar tisdagen den 28:e augusti kl. 17.00, vid första och sista tillfället görs kroppssammansättningsanalyserna från kl 17.00.
Kursen är två gånger i veckan, på tisdagar och torsdagar 18.00-18.45 under fem veckor. PTn kommer under kursens gång se till så att just du kommer i bättre form än innan starten, genom att både bygga muskler, förbränna fett och pusha dig till nya nivåer med träningen.
När det gäller pulsband, har du möjlighet att låna av oss under passen. Men om du eventuellt har ett eget pulsband, och vill använda det så tänk på att inte alla pulsband fungerar.
Följande pulsband som är kompatibla med systemet: Polar H10 och H7, Garmin Premium Heart Rate Monitor, Garmin HRM-TRI, MYZONE-MZ-3, Scosche RHYTHM+ och Wahoo TICKR. Andra märken kan vara kompatibla, men behöver testas före passet för att säkerställa kompatibilitet.

Lite information om Madleine som leder dig genom denna kurs
Madleine är licensierad Personlig tränare, Kostrådgivare samt kickboxningsinstruktör. Hon har ett stort intresse av att jobba med kroppen, både sin egen och kundens. Mottot är “personlig träning som ger resultat”, och hon anpassar alltid sina pass efter kundens mål och möjligheter. Att röra sig i vardagen kombinerat med träning ser hon som nyckeln till att må bättre, och att må kroppsligt bra gör det enklare att må psykiskt bra.
– Att få se människor som kommer vidare, som når sina mål, är min motivation. Träning är för mig otroligt många olika saker. Det är kul att prova på nya saker. Träning skall vara roligt säger Madleine som själv kört allt ifrån Malmöflickorna till Toughest och Thai boxingscamp’s i Thailand.

Försäkring
Självklart har vi ansvarsförsäkring men vid ett olycksfall är det alltid bäst att vara olycksfallsförsäkrad.