Så kommer du igång med din träning

1. Skaffa PT eller träningskompis. När man är helt ensam är det lätt att komma på undanflykter till att slippa gå på gymmet. Men om du har bokat en tid med någon är det inte lika lätt att slingra sig. Är du ovan vid träning är det en extra bra idé att boka med en PT då du både får tips och rutiner för hur du ska träna i början.

2. All träning är bra träning. Ha ett större perspektiv där du räknar in all din träning även om du t.ex. ”bara” tar trapporna en dag. Detta kommer göra att du känner resultat snabbare och kommer då bli mer motiverad.

3. Unna dig nya träningskläder! Tanken kraft är viktig. Om du känner dig lite extra stark och snygg i rätt kläder ökar motivationen och det kan vara skillnaden mellan att lyckas och inte lyckas.

4. Börja med låga förväntningar. Första veckan kanske du bara ska ha som mål att ta dig till gymmet och köra lite kondition? Genom detta blir du bekant med maskinerna och känner dig trygg i miljön. Efterhand stegrar du dina insatser.

5. Välj rätt gym. Att vara i en motiverande träningsmiljö är mycket viktigt. Därför ska du välja ett gym som du trivs i. Kockum Fritid är modernt och ljust vilket många uppskattar. Och här tränar alla sorters människor, unga som gamla, med blandade träningsmål vilket gör att ingen behöver sticka ut. Det finns även tillgänglig personal som kan svara på frågor om du är osäker.


Blogginlägg skrivet av.
Health & Training Academy
Läs blogginlägget på hta.se

Vi som driver gym gruppträning
Kockum Fritid, Health & Training Academy
Västra Varvsgatan 8
211 11 MALMÖ
Tel: 040-30 40 87
E-post: hta@hta.se