Stark genom klimakteriet

Torsdagen den 5 september kl. 18.30-20 kommer Monika till oss och håller sin populära föreläsning ” STARK GENOM KLIMAKTERIET”.
Föreläsningen är kostnadsfri!
Kort om föreläsningen
“Stark genom klimakteriet” är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.
Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor. Men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.
En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
Om föreläsaren
Monika har mer än 25 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler både på hemmaplan och internationellt. Hon har i många års tid presenterat regelbundet på några av världens största träningsevent.
Idag verkar hon som konceptutvecklare (hon är en av upphovskvinnorna till den kända hot yoga formen Hot MOJO® och klassen Yoga for Athletes), personlig tränare, yogalärare och författare.
Monika har en naturlig, avspänd lärarstil och brinner passionerat för att dela med sig av sin mångåriga kunskap och erfarenhet. Du kommer att inspireras oavsett vilken nivå du befinner dig på när Monika guidar dig genom olika upplägg med hjälp av både humor och noggrann pedagogik.
I samband med föreläsningen bjuder vi på 30 dagars fri gym & gruppträning på Kockum Fritid.
Obs! Gäller bara om du inte provat gym och gruppträning de senaste 12 månaderna.

BOKA PLATS