Vi söker simlärare och vattengympaledare!

Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?

Vi erbjuder ett mångsidigt och varierande arbete inom simhall och reception på Kockum Fritid.
Hos oss arbetar du i simhallen med att ge service till våra besökare, bevakar simhallen, håller rent samt genomför olika aktiviteter såsom simskola och vattengympa.

I receptionen ingår försäljning, bokningar av olika slag samt kundservice. Du hjälper även våra konferensdeltagare hitta sina lokaler.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Eftersom vi är måna om våra besökare så vill vi att dom trivs och får en god service! Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service.

Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har simlärarutbildning och gärna vattengympautbildning. Har utbildning i livräddning, första hjälpen samt hjärt- och lungräddning.
Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten då vi har många internationella besökare.

Tjänsten är en heltid på 40h och innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring.

Sista ansökningsdag den 31:e maj 2021
Tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden

Kontaktperson Annika Adamsson
Telefon 040 30 40 85
Mail nyttjobb@kockumfritid.se
Typ av anställning
Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31:e maj 2021

SE HÄR VAD KOCKUM FRITID ÄR FÖR NÅGOT