Personlig Träning

Vill du få hjälp med din träning?

Effektivisera din tid med personlig träning

Vill du att din träning ska bli effektivare? Att den ska ge snabbare och tydligare resultat? I så fall ska du boka tid hos någon av våra duktiga och erfarna personliga tränare, PT. Att ha tillgång till en av våra personliga tränare är den säkraste vägen till en effektivare och roligare träning.

Alla PT:s har hälsorelaterad utbildningar. De har lång erfarenhet av personlig träning och vet att det viktigaste för kunden är att träningen ger resultat.

Vi erbjuder dig

  • Personlig hälsokonsultation.
  • Professionellt träningsprogram som är skräddarsytt efter dig och dina behov.

Vi lär dig

  • Träningsövningar med skivstänger, fria vikter, kettlebell, fitnessboll eller med egen kropp som redskap.
  • Du lär dig att hitta en god och balanserad hållning genom funktionella träningsövningar.
  • Du lär dig att träna och förbättra din kondition med pulsbaserad träning.
  • Du lär dig stretching och aktiv rörlighetsträning.
  • Du lär dig att utveckla en bra kosthållning.

Träningen kan genomföras utomhus, hemma hos dig, eller i gymmet!

Vi kan göra skillnad

En bokad tid gör skillnad, vi vill utveckla och tränar dig effektivt. Vi hjälper dig att sätta ihop övningar och personliga program, träningsplanering, kostråd, tester, mäter resultat och följer upp.

Vi strävar efter att du ska bli friskare, prestera bättre! Vi fokuserar på din hälsa och att ha trevligt samtidigt.

Kort presentation av våra olika PT:s 

Per-Olof Gustavsson, Personlig tränare och kostrådgivare
Utbildning: PT-Distans

Mitt mål när det gäller träning är alltid att det ska vara roligt, inspirerande, varierande och utmanande. Som personlig tränare hjälper jag dig att skapa anpassade träningsråd och praktiska övningar som hjälper dig att nå dina mål med din träning. Övningarnas innehåll är varierande, personligt anpassade och består av rörlighet, balans, styrka och smidighet.
Övningar som jag skräddarsyr åt dig är detaljbeskrivna och jag delar dem med tydliga instruktioner, så att du enkelt kan använda dem under och efter avslutade PT timmar som du investerat i. Som kostrådgivare skapar jag en personlig kostanalys åt dig och baserat på analysen får du förslag på kostintag som hjälper dig att nå dina viktmål.
Träning och personlig utveckling har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har tränat i olika former under många år. I min roll som utbildad personlig tränare och kostrådgivare på Kockum Fritid brinner jag för att hjälpa er att nå era mål och att leva ett hälsosamt liv. Min bakgrund består av en lång yrkeserfarenhet från IKEA i ledande positioner, i flera världsdelar samt tidigare 10 år inom Polisen.

Kontakta Per-Olof på: p-o@kockumfritid.se

Tuva Berglund Mohlin, Personlig tränare och kostrådgivare
Utbildning: Intensive PT

Som personlig tränare är mitt mål att ge dig en träningsupplevelse som inspirerar till träningsglädje och utveckling. Jag tror på att träning ska vara roligt och något att se fram emot, men samtidigt utmanande och varierande med allt från styrka och kondition till rörlighet och balans. Jag tror att man i första hand bör fokusera på vem man vill vara och hur man ska nå dit, för då kommer resultaten att komma mer eller mindre automatiskt och en positiv del av livet. Det är jag säker på att vi kommer lösa tillsammans.
Genom min utbildning hos IntensivePT vill jag idag hjälpa dig att förändra ditt liv på samma sätt som träningen och hjälpen utifrån förändrade mitt. Är du redo?

Fina Berglund Mohlin, Personlig tränare och kostrådgivare
Utbildning: IntensivePT

Mitt fokus som personlig tränare och kostrådgivare är två saker egentligen. För det första är att ge dig relevant kunskap och coacha dig till att skapa en sund, långsiktig och balanserad syn på kost och träning som även hjälper dig vidare när du sen står på egna ben. Det andra handlar mer om att inspirera till att träning och en god kosthållning ska vara något man verkligen vill prioritera. Därför är det lika viktigt att vi anpassar din kost/träning efter dina önskemål och behov. Mitt syfte är att vara din tränare men också stöttepelare som finns där hela vägen för att rådge, motivera och förklara.
Hälsa i alla dess former kommer alltid först och utifrån det har både mitt eget intresse vuxit fram och viljan att inspirera andra till samma sak. Jag har jobbat mycket inom kundservice och försäljning innan.

Camilla Larsson, Personlig tränare och kostrådgivare

Utbildning Specialitet
PT-utbildning med Scandinavian Top Team Bygga muskler
Mammamage Viktnedgång
Stark genom klimakteriet Mammaträning

Hälsan är viktig att ta hand om, på alla möjliga sätt!
Jag har själv gått igenom en lång resa av psykisk ohälsa, ätstörningar och viktproblem.
Därav har jag idag en väldigt stor förståelse för andra personer som befinner sig på en obalanserad plats i livet och vill komma vidare.
Det ska vara roligt att träna! Varierande, utmanande och fantastiskt kul att nå sina mål.
Jag vill gärna hjälpa DIG oavsett vad DU har för målsättning med DIN träning.
Tillsammans ska vi nå dit! Jag ser fram emot att följa dina resultat och din resa.

Prislista

Personlig Träning Pris 30 min Pris 60 min Pris DUO
Enstaka timmar 500:- 750:- 1.000:-
Paket 5 klipp 2.375:- 3.625:- 4.750:-
Paket 10 klipp 4.000:- 7.000:- 9.000:-
Paket 30 klipp 12.000:- 19.500:- 25.500:-

Samtliga priser är inklusive moms.

Frågor