TECHNOGYM SKILLINE™

TECHNOGYM SKILLMILL™ & TECHNOGYM SKILLROW™. Senaste tillskottet på gymet inom cardio.

TECHNOGYM SKILLINE™

Köp ditt träningspaket nu >>

SKILLMILL™

SKILLMILL™ och SKILLROW™ ingår i vår senaste serie SKILLINE™ från Technogym. Med SKILLMILL™ kan du träna som en atlet. Träna power, snabbhet, rörlighet och uthållighet och åtnjuta fördelarna av högklassig sports performance-träning på ett säkert, engagerande och effektivt sätt.

MAXIMERA TRÄNINGSEFFEKTEN

Med hjälp av motståndsinställningarna kan du få ut maximalt av din träning. Högre motstånd ökar syreförbrukningen, vilket vid exempelvis powerwalks ökar fettförbränningen markant jämfört med traditionella löpband eller liknande produkter utan möjlighet till att justera motstånd. Det ökade motståndet aktiverar de stora muskelgrupperna på kroppens baksida, framförallt baksida lår (Hamstrings) och rumpa.

En bild säger mer än tusen ord. Se därför gärna filmen >>

SKILLROW™

SKILLROW™ är den enda roddmaskinen som tillåter dig att träna kondition och styrka på högsta möjliga nivå, tack vare sin sportspecifika design, innovativa digitala teknologi (uppkopplad) och performance-orienterade träningsprogram.
Motståndet på SKILLROW™ är designat för att efterlikna det naturliga motståndet som roddaren upplever på vattnet – vi kallar det AQUAFEEL™.

ANVÄNDARVÄNLIG OCH SÄKER

Från sittande position kan du enkelt skifta motstånd, se den stora och tydliga displayen samt se och manövrera sin smartphone som är fästes ovanför displayen. Genom sin båt-inspirerade design tillåter sitsen en behaglig upplevelse även under längre träningspass.

OLIKA TRÄNINGSMÖJLIGHETER

  • RACE THE PACE: tävla mot en ”skugga”.
  • TNT™ PROGRAMS: träningsprogram som syftar till att stärka explosivitet, styrka och balans.
  • BIOFEEDBACK: en virtuell coach som ger feedback på din roddteknik/effektivitet.
  • VIRTUAL TRAINER: lär dig hur du ror som en mästare med hjälp av top-notch-coacher som Alexia Clark, Kenny Santucci och Scott Durant.

En bild säger mer än tusen ord. Se därför gärna filmen >>

Skapa Mywellness Cloud