PERSONLIG TRÄNING

Vill du att din träning ska bli effektivare? Att den ska ge snabbare och tydligare resultat? I så fall ska du boka tid hos någon av våra duktiga och erfarna personliga tränare. 

Vill du få hjälp med din träning?

EFFEKTIVISERA DIN TID MED PERSONLIG TRÄNING

Vill du att din träning ska bli effektivare? Att den ska ge snabbare och tydligare resultat? I så fall ska du boka tid hos någon av våra duktiga och erfarna personliga tränare. Att ha tillgång till en av våra personliga tränare är den säkraste vägen till en effektivare och roligare träning.

Alla våra personliga tränare har hälsorelaterade utbildningar. De har lång erfarenhet av personlig träning och vet att det viktigaste för kunden är att träningen ger resultat.

VI ERBJUDER DIG

  • Personlig hälsokonsultation.
  • Professionellt träningsprogram som är skräddarsytt efter dig och dina behov.

En bokad tid gör skillnad, vi vill utveckla och träna dig effektivt. Vi hjälper dig att sätta ihop övningar och personliga program, träningsplanering, kostråd, tester, mäter resultat och följer upp. Kontakta oss för mer info.

Träna med PT

$

Du lär dig träningsövningar med skivstänger, fria vikter, kettlebell, fitnessboll eller med egen kropp som redskap.

$

Du lär dig att hitta en god och balanserad hållning genom funktionella träningsövningar.

$

Du lär dig att träna och förbättra din kondition med pulsbaserad träning.

$

Du får hjälp att hålla motivationen uppe genom roliga och varierande träningsprogram.

$

Du lär dig stretching och aktiv rörlighetsträning.

$

Du får hjälp att sätta mål och uppnå dem.

Kort presentation av våra olika PT:s

 

Camilla Larsson

Personlig tränare och kostrådgivare

Utbildning: PT-utbildning med Scandinavian Top Team, mammamage,
stark genom klimakteriet.

Email: camilla@kockumfritid.se

Specialitet: Bygga muskler, viktnedgång, mammaträning.

Hälsan är viktig att ta hand om, på alla möjliga sätt. Jag har själv gått igenom en lång resa av psykisk ohälsa, ätstörningar och viktproblem. Därav har jag idag en väldigt stor förståelse för andra personer som befinner sig på en obalanserad plats i livet och vill komma vidare. Det ska vara roligt att träna! Varierande, utmanande och fantastiskt kul att nå sina mål.

Jag vill gärna hjälpa DIG oavsett vad DU har för målsättning med DIN träning. Tillsammans ska vi nå dit. Jag ser fram emot att följa dina resultat och din resa.

Per-Olof Gustavsson

Personlig tränare och kostrådgivare
Utbildning: PT-Distans

Email: p-o@kockumfritid.se

Mitt mål när det gäller träning är alltid att det ska vara roligt, inspirerande, varierande och utmanande. Som personlig tränare hjälper jag dig att skapa anpassade träningsråd och praktiska övningar som hjälper dig att nå dina mål med din träning. Övningarnas innehåll är varierande, personligt anpassade och består av rörlighet, balans, styrka och smidighet.

Träning och personlig utveckling har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har tränat i olika former under många år. I min roll som utbildad personlig tränare och kostrådgivare på Kockum Fritid brinner jag för att hjälpa er att nå era mål och att leva ett hälsosamt liv. Min bakgrund består av en lång yrkeserfarenhet från IKEA i ledande positioner, i flera världsdelar samt tidigare 10 år inom Polisen.

Prislista

Personlig träning

Pris 30 min

Pris 60 min

Pris DUO

Enstaka timmar

500:- 750 :- 1.000 :-

Paket 5 klipp

2.375 :- 3.625 :- 4750 :-.

Paket 10 klipp

4.000 :- 7.000 :- 9.000 :-

Paket 30 klipp

12.000 :- 19.500 :- 25.500 :-

 

Inbody

Kroppsanalys