Allmän

skridskoåkning

Allmän skridskoåkning

Ishallen är öppen oktober till april för allmän skridskoåkning under följande tider:

  • Onsdagar 17:10-21:00 – Allmän hockeykväll med puck och klubba. 
  • Lördagar & söndagar 11:10-14:30 – Allmän skridskoåkning, rek. för barnfamiljer.
  • På skolloven har vi extra öppet för allmän skridskoåkning. 

För en säker och trevlig åkupplevelse är det inte tillåtet med ytterskor, puckar eller klubbor på isen. Här är det lugn åkning moturs som gäller. För att åka betalar du en inträdesavgift vid uthyrningen vid huvudentrén innan du går ut på isen. Här hyr vi även ut skridskor och eventuell utrustning.

Isen öppnar kl. 11.10 efter att den har spolats och är klar för åkning. Isen spolas sen igen vid behov – runt kl. 13.00. Vi ser fram emot att se dig åka på vår is!

Allmän hockeykväll. Här är puck och klubba tillåtet och det kan pågå tufft spel. Åkning med skydd är att rekommendera. Här har hockeyspelarna “företräde” då denna kvällen är skapad och anpassad för de som vill lira hockey. Du kan hyra hockeyklubba. En större del av rinken är öppen för passning, slagskott mot mål m.m. Ibland tar någon kund spontant på sig målvaktsutrustning. En mindre del av rinken skärmas ofta av med ett nät så liknande hockeymatch kan spelas. Detta nät dras fram av kvällens spelare, inte av personalen. Man betalar sitt inträde i receptionen (vid huvudentrén) före åkning.

UTHYRNING & FÖRSÄKRING

Vi hyr ut skridskor för 50:-/par och hjälm för 20:-/st och slipa skridskor för 80:-/par, vid tid och möjlighet. (Inslipning av nytt stål: 120:-).  All utrustning som hyrs får bara befinna sig inne på Kockum Fritid. Vi har skridskostorlekar mellan 25 och 48.

Alla träning sker på eget ansvar. Självklart har vi ansvarsförsäkring men vid ett olycksfall är det bäst att vara olycksfallsförsäkrad.

Öppettider

30 dagar framåt: